Фотоапарати Sony

 
407 лв.
Sony Cyber Shot DSC-H300 black + Sony CP-V3A Portable power supply 3 000mAh DSCH300B.CE3_CP-V3AB_PROMO
 
521 лв.
Sony Cyber Shot DSC-H400 black + Sony CP-V3 Portable power supply 3000mAh DSCH400B.CE3_CP-V3W_PROMO
 
528 лв.
Sony Cyber Shot DSC-HX60 black + Sony LCJ-HN Jacket case for H series HX60BLCJXXDI.YS
 
603 лв.
Sony Cyber Shot DSC-H400 black + Sony CP-V3A Portable power supply 3 000mAh DSCH400B.CE3_CP-V3AB_PROMO
 
628 лв.
Sony Cyber Shot DSC-HX350 black DSCHX350B.CE3
 
755 лв.
Sony Cyber Shot DSC-RX100 black + Leather case RX100LCJXXDI.YS
 
924 лв.
Sony Cyber Shot DSC-HX400V black + Sony CP-V3 Portable power supply 3000mAh DSCHX400VB.CE3_CP-V3W_PROMO
 
924 лв.
Sony Cyber Shot DSC-HX400V black + Sony CP-V3A Portable power supply 3 000mAh DSCHX400VB.CE3_CP-V3AB_PROMO

Фотоапарати Sony със сигурност са една от най-добрите марки на пазара в наши дни. От нея се ползват не само професионалните фотографи, но също така и хората, които се занимават с фотографията като хоби. В нашия сайт ние предлагаме някои от най-добрите апарати на компанията, които със сигурност ще оправдаят очакванията на клиентите и техните критерии за качество. Това се дължи на техническите им характеристики, които са разнообразни за всеки модел. Едно от най-големите предимства на апаратите на Сони е тяхната резолюция и възможността да се свързват към други устройства. Тази опция позволява гледането на снимки или клипове да се извършва на голям екран и следователно да има по-добра видимост. Що се отнася до самото правене на видео и изображения с апаратите на компанията, те несъмнено са с високо качество и ясна видимост. Тези фотоапарати са известни в целия свят, включително и в страната.

Като един от най-големите производители в световен мащаб на апарати и други мобилни устройства, Sony винаги знае какво да предложи на клиентите си. Нейните продукти не само се очакват с огромен интерес на пазара, но също така се характеризират с изключително качество и надеждност. Това със сигурност е добре дошло за потребителите, които с  покупката на фотоапарат на компанията правят добра и успешна инвестиция. За нас като истински професионалисти в сферата на продажба на техника, е истинско удоволствие да предлагаме на клиентите апаратите на компанията. Те в най-голяма степен свидетелстват за огромния потенциал и възможности на производителя. Цените на продуктите са различни, като до голяма степен зависят от техническите характеристики. Посетителите на сайта могат да се информират за паричната стойност на всеки един от тях, защото е поставена на видно място. Освен това ние държим клиентите да се запознаят и с техническата информация, ето защо и тя е приложена към всеки артикул.


Бисквитките ни помагат да подобрим нашите услуги. Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с използването на бисквитки. Вижте подробности

Съгласен съм