Samsung

 
518 лв.
Laser MFP Samsung SL-M2885FW Print/Scan/Copy/Fax, Print 28 ppm Res. 4800x600 Scan Res. 4,800 x 4,800dpi(Enhanced), Copy 28 cpm.; 128 MB, SPL , 250 paper input tray, ADF, Duplex, Hi-Speed USB 2.0, Ethernet 10/100 Base TX, Wireless 802.11 b/g/n, NFC

Мултифункционални устройства Samsung

Самсунг е сред онези компании и производители на техника, които многократно са доказвали през годините своя огромен потенциал. Това категорично се потвърждава и от техните мултифункционални устройства, голяма част от които могат да бъдат намерени на страниците на нашия сайт. Ние ги предлагаме на всички клиенти, които искат да притежават качествени и изключително надеждни устройства. С тях може да се върши различна работа за по-къс или дълъг период от време. Всичко зависи от параметрите и техническите характеристики, които при голяма част от устройствата са коренно различни. Едни от най-полезни са тези устройства, които могат да бъдат свързани към повече други устройства. В това число влизат компютрите и още много други. Ценни са и устройствата, издържащи на интензивни месечни натоварвания. В офисите и копирните центрове непрекъснато се преснимат документи, много от които съдържат голям брой страници. Ето защо устройствата трябва да функционират качествено и надеждно.

Мултифункционални устройства Samsung в наши дни са продукт, от който всеки потребител несъмнено ще има голяма полза. Това се отнася най-вече за онези клиенти, които работят в офиси, канцеларии и всички останали места, където постоянно се преснимат документи и договори. Такива устройства без съмнение са от полза и за всички ученици и студенти, когато трябва да пишат доклади и курсови работи. Тъй като много от устройствата на компанията са цветни, те позволяват преснимането на графики, карти и снимки. При това тяхното качество е отлично, което в редица случаи има огромно значение. Ние сме професионалисти в продажбата на качествена техника и горещо препоръчваме устройствата на Samsung на всички. С тяхна помощ ежедневието става много по-приятно и интересно, а освен това те работят сто процента качествено и надеждно. Това се потвърждава от всички тестове и проверки, на които устройствата минават преди да бъдат пуснати за продажба на пазара.