Какво представлява новия Microsoft Surface Book На специално организираното на 6-ти октомври събитие в американския щат Ню Йорк, компанията на Бил Гейтс и други акционери ни представи няколко на брой нови продукта. Всеки един от тях успя да привлече вниманието ни, но що се отнася до настоящия, той определено има с какво да се похвали. Става дума за джаджа, която съчетава в себе си два артикула в лицето на преносим компютър и таблет. На първо място при Microsoft Surface Book  веднага бият на очи ултра тънките размери, както и изграденият от метала алуминий корпус. Също така не може да се подмине с лека ръка фактът, че машината функционира с най-новата десета версия на операционната система и притежава дисплей в размер на 13.5 инча. Това е твърде показателно за неговата стойност.

 

 


 По всичко личи, че това устройство ще се превърне в най-бързия 13-инчов лаптоп в технологичната индустрия до момента. За допълнително улеснение на потребителите, те ще могат да използват серия от съвременни графични чипове, а по отношение на твърдия диск, има различни конфигурации. Най-широкообхватната от тях е в количество от 16 гигабайта, а и батерията е компонент, който е на висота. Съгласно публикуваната информация, с едно единствено зареждане ще можем да си осигурим до 12 часа работа без прекъсване. Европейският континент както почти винаги става, ще е този с най-голям брой продукти от модела по своите пазари. На 26-ти октомври започват официалните продажби, а в дните около празниците ще видим пазарите снабдени с много бройки от продукта.

Мнения за Какво представлява новия Microsoft Surface Book

Вашият коментар е добавен!
Моля попълнете всички полета


Коментари

Ти можеш да напишеш първия коментар :)


Бисквитките ни помагат да подобрим нашите услуги. Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с използването на бисквитки. Вижте подробности

Съгласен съм