Asus ни предлага уникални геймърски видеокарти Името на компанията е сред онези, които вече имат достатъчно авторитет и влияние на пазара за технологии. По света е огромен броят на потребителите, които притежават лаптопи или таблети с подобна марка. Сега за пореден път производителят направи сериозна крачка към успешното развитие, като предлага на хората уникална колекция от геймърски видеокарти. Именно покупката на такива лаптопи е обичайно явление, защото през свободното си време хората обичат да разцъкват своите любими игри. На първо място се откроява новата видео карта, която притежава капацитет от 2 гигабайта вградена памет. При клокване тя може да достигне до внушителните 66 мегахерца, а това е постижение, с което едва ли биха могли да се похвалят голяма част от конкурентните видеокарти.

 Друга видеокарта от същата серия, предлага на потребителите до 30 процента по-добро и сигурно охлаждане. Максималната резолюция се поддържа от картата, а при евентуално клокване тя достига високи параметри като своя предшественик. Графичните процесори на компанията спадат към една друга група, но е твърде показателен един единствен факт. Цената им набъбва до 1 300 лева, като надградената версия е в еднаква степен подходяща за разцъкване на игри и за използване от уеб дизайнери на професионално ниво. Към групата хора, имащи полза от подобен аксесоар, принадлежат и всички онези, които се занимават с мултимедия. Така още веднъж компанията затвърди реномето си на производител от висока класа, който предлага уникални по характер геймърски видеокарти.

Мнения за Asus ни предлага уникални геймърски видеокарти

Вашият коментар е добавен!
Моля попълнете всички полета


Коментари

Ти можеш да напишеш първия коментар :)


Бисквитките ни помагат да подобрим нашите услуги. Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с използването на бисквитки. Вижте подробности

Съгласен съм