Таблети Самсунг

 
299 лв.
SAMSUNG SM-220 GALAXY Tab A7 8.7in Gray
 
341 лв.
SAMSUNG SM-T225 Tab A7 Lite 8.7i 32GB
 
431 лв.
SAMSUNG SM-X200N GALAXY Tab A8 32GB Gray
 
431 лв.
SAMSUNG SM-X200N GALAXY Tab A8 32GB Silv
 
535 лв.
SAMSUNG SM-X205 GALAXY TAB A8 32GB Gray
 
899 лв.
SAMSUNG SM-T575 GALAXY Tab Active3 Black
 
1199 лв.
SAMSUNG SM-T736B Tab S7FE 64GB 5G Black

Таблети Samsung

Притежателите на таблети Samsung със сигурност усещат многобройните ползи, които им носят устройствата в личен и професионален план. Тези таблети са изключително разнообразни по отношение на модела и техническите параметри, ето защо всеки клиент може да намери най-доброто решение за себе си. Ние предлагаме таблетите на Самсунг, защото това е една от водещите компании в производството на устройствата. В наши дни тя се радва на изключително голяма популярност не само в целия свят, но също така и в страната. Благодарение именно на нашия сайт тези таблети достигат до голяма част от българските клиенти, които също като тези от чужбина държат да притежават качествен и надежден таблет. С наличието на такъв у дома или на работното място може да се извърши много работа, а също така да се съхрани и важна и ценна информация. Днес много хора обаче си купуват таблети предимно за ползване в домашни условия.

Таблети Samusung са със сигурност добра инвестиция, която скоро започва да се възвръща. Ние предлагаме изключително много модели на компанията, като всеки един от тях е достъпен за клиентите. С цел да са добре осведомени, ние предоставяме описание на техническите характеристики на всеки един продукт, а също така и инхормация за неговата парична стойност. По този начин потребителите могат спокойно да преценят дали покупката на даден продукт от серията си струва или е много по-добре ако се потърси друга алтернатива. Самсунг е сред производителите на таблети, които определено знаят от какво се нуждаят потребителите от целия свят. Ето защо от гиганта произвеждат единствено устройства, които в пълна степен да оправдават очакванията и да дават добри резултати. Цените на таблетите са различни, като най-скъпият, който може да се поръча при нас, е на стойност от 1398 лева.Той има резолюция на екрана 2560х1600, а размерът на монитора е 12.2 инча.


Бисквитките ни помагат да подобрим нашите услуги. Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с използването на бисквитки. Вижте подробности

Съгласен съм