Телефони Lenovo

 
280 лв.
LENOVO A7000 Dual SIM LTE е смартфон на компанията Lenovo поддържащ две SIM карти. Моделът използва последно поколение LTE мобилни мрежи и е подходящ за потребители, които търсят мобилен телефон с голям екран и отлични аудио възможности. LENOVO A7000 Dual SIM LTE е първият в света смартфон поддържащ технологията Dolby Atmos®, която гарантира богат и поглъщащ звук. Използва осемядрен процесор Mediatek MT6752m, който осигурява перфектни възможности за възпроизвеждане на мултимедийно съдържание и удължава живота на батерията. Налице са също 2GB оперативна памет и 8GB вградена памет, която може да се разшири с още 32GB. 5,5-инчовият дисплей на смартфона осигурява широки ъгли на гледане благодарение на технологията IPS и поддържа резолюция от 720 х 1280 пиксела. Налице са също две качествени камери – 8-мегапикселова задна и 5-мегапикселова предна камера за селфита с висока резолюция. Работи с операционната система Android OS, v5.0 (Lollipop) и разполага с литиево-полимерна батерия осигуряваща до 16 часа разговори в 3G мрежа.
 
350 лв.
LENOVO A7020 DS LTE SILVER
 
350 лв.
LENOVO A7020 DS LTE GOLD
 
549 лв.
Lenovo Tab 4 8 Plus 4G/3G Voice WiFi GPS BT4.2, Qualcomm MSM8953 2.0GHz OctaCore, 8\" IPS 1920x1200 Gorilla Glass 4, 3GB DDR3, 16GB flash, 8MP cam with flash + 5MP front, Nano SIM, MicroSD up to 128GB, USB-C, Android 7.0 Nougat, Glass back, Aurora Black
 
799 лв.
Lenovo Phab2 PRO PB2-690M Voice 4G/3G WiFi GPS BT4.0, Qualcomm S652 1.8GHz OctaCore, 6.4\" IPS 2560x1440, 4GB DDR3, 64GB flash, 16MP cam + 8MP front, 2xMicroSIM, MicroSD up to 128GB, MicroUSB, Fingeprint scanner, Android M, Champagne Gold

Телефони Леново

Леново е сред онези производители на техника, които едва ли имат нужда от сериозно представяне. Достатъчно е да се спомене, че днес от китайския гигант се радват на огромен успех и популярност на всички световни пазари, в това число и на българския. Телефони Lenovo също като техните таблети и лаптопи са много популярни и поради тази причина търсени от голям брой клиенти. От нашия сайт всеки може да закупи разнообразни телефони на компанията, които в най-пъна степен да отговарят на изискванията и предпочитанията на клиентите. Леново са от онези производители, които винаги знаят прекрасно кое е най-доброто за потребителите. Освен това от компанията намират верния баланс между високото качество и ниската цена – нещо, което е от съществена важност за клиентите. Разнообразните продукти позволяват покупката на такъв телефон, който в пълна степен да се припокрива с нуждите и разбиранията на клиентите. На българския пазар този производител е един от най-известните.

Днес производството на телефони върви с изключително бързи темпове и това важи за всички световно известни производители. От Lenovo обаче многократно са доказвали, че умеят да изненадват хората по възможно най-приятния за тях начин. Ето защо едва ли е чудно, че към настоящия момент техните телефони се ползват масово по целия свят. Като истински професионалисти с богат опит в продажбата на различни мобилни устройства, ние горещо препоръчваме продуктите на китайския гигант на всички наши клиенти. Цените са напълно приемливи, а това е фактор, който днес има огромно влияние при покупката на телефони и други устройства. Най-скъпият телефон с тази марка, който се продава в нашия сайт, е с парична стойност в размер на 499 лева. Освен него обаче, клиентите могат да изберат и по-евтина придобивка. Например ние предлагаме телефон на компанията, който струва 249 лева и освен това притежава страхотен и компактен дисплей. Това позволява вършенето на неща от различен характер.