Телефони Lenovo

149 лв.
Lenovo A2010 DualSIM LTE е изгоден 4,5-инчов смартфон с поддръжка на LTE мрежи, който е идеално решение за всеки потребител, който поставя на първо място бързината на сърфиране в интернет. Стилният телефон е особено подходящ и за хората с два телефонни номера. Смартфонът поддържа резолюция на екрана от 480 х 854 и осигурява гладко възпроизвеждане на всяко съдържание и безпроблемна работа на операционната система Android OS, v5.1 (Lollipop) благодарение на комбинация от 1GB RAM и четириядрен процесор с тактова честота от 1GHz. Подходящ е и за почитателите на мобилната фотография с двете си камери – предна 5-мегапикселова и задна 2-мегапикселова. Разполага с 8GB вградена памет, която може да се разшири с още 32GB върху microSD карта. Телефонът е оборудван с всички технологии, от които имаме нужда днес – Bluetooth, Wi-Fi и A-GPS, който гарантира идеална навигация дори в участъци без сателитно покритие. Разполага с батерия с капацитет от 2000 mAh, която позволява безпроблемна работа през целия ден.
149 лв.
Lenovo A2010 DualSIM LTE е изгоден 4.5-инчов смартфон на компанията Lenovo. Моделът е особено подходящ за потребители с два телефонни номера и предлага мълниеносно свързване с LTE мрежи и бързо сърфиране в интернет на съвсем достъпна цена. Белият му цвят го прави отлично решение и за дамите, и за мъжете. Смартфонът използва четириядрен процесор MediaTek с честота 1GHz и 1GB RAM, които обещават бърза работа с операционната система Android OS, v5.1 (Lollipop). Поддръжката на LTE мрежи (1800Mhz и 2300Mhz) гарантира бърза игра и безпроблемно зареждане на всяка уеб страница или всяко приложение. 4.5-инчовият дисплей е достатъчно голям, за да е удобен за гледане на видео и достатъчно малък, за да се управлява с една ръка. Налице са 8GB памет за съхранение на приложения, снимки, видео и друго съдържание, като за потребителите с по-голяма нужда от свободно пространство е предвиден слот за microSD карта поддържащ до 32GB флаш памет. Телефонът разполага и с две камери за снимки или видео чат и разполага с батерия с капацитет от 2000mAh, която обещава работа през целия ден.
 
159 лв.
Lenovo TAB 7 Essential WiFi GPS BT4.0, 1.3GHz QuadCore, 7\" IPS 1024 x 600, 1GB DDR3, 8GB flash, 2MP cam + 2MP front, MicroSD, MicroUSB, Android 7.0 Nougat, Black
 
269 лв.
LENOVO VIBE S1 LITE DS LTE WHI
 
280 лв.
LENOVO A7000 Dual SIM LTE е смартфон на компанията Lenovo поддържащ две SIM карти. Моделът използва последно поколение LTE мобилни мрежи и е подходящ за потребители, които търсят мобилен телефон с голям екран и отлични аудио възможности. LENOVO A7000 Dual SIM LTE е първият в света смартфон поддържащ технологията Dolby Atmos®, която гарантира богат и поглъщащ звук. Използва осемядрен процесор Mediatek MT6752m, който осигурява перфектни възможности за възпроизвеждане на мултимедийно съдържание и удължава живота на батерията. Налице са също 2GB оперативна памет и 8GB вградена памет, която може да се разшири с още 32GB. 5,5-инчовият дисплей на смартфона осигурява широки ъгли на гледане благодарение на технологията IPS и поддържа резолюция от 720 х 1280 пиксела. Налице са също две качествени камери – 8-мегапикселова задна и 5-мегапикселова предна камера за селфита с висока резолюция. Работи с операционната система Android OS, v5.0 (Lollipop) и разполага с литиево-полимерна батерия осигуряваща до 16 часа разговори в 3G мрежа.
 
350 лв.
LENOVO A7020 DS LTE SILVER
 
399 лв.
LENOVO VIBE P1A42 DS LTE GOLD
 
419 лв.
Lenovo Phab2 PB2-650M Voice 4G/3G WiFi GPS BT4.0, 1.3GHz 64-bit QuadCore, 6.4\" IPS 1280x720, 3GB DDR2, 32GB flash, 13MP cam + 8MP front, 2xMicroSIM, MicroSD up to 128GB, MicroUSB, Android 6.0 Marchmallow, Gold

Телефони Леново

Леново е сред онези производители на техника, които едва ли имат нужда от сериозно представяне. Достатъчно е да се спомене, че днес от китайския гигант се радват на огромен успех и популярност на всички световни пазари, в това число и на българския. Телефони Lenovo също като техните таблети и лаптопи са много популярни и поради тази причина търсени от голям брой клиенти. От нашия сайт всеки може да закупи разнообразни телефони на компанията, които в най-пъна степен да отговарят на изискванията и предпочитанията на клиентите. Леново са от онези производители, които винаги знаят прекрасно кое е най-доброто за потребителите. Освен това от компанията намират верния баланс между високото качество и ниската цена – нещо, което е от съществена важност за клиентите. Разнообразните продукти позволяват покупката на такъв телефон, който в пълна степен да се припокрива с нуждите и разбиранията на клиентите. На българския пазар този производител е един от най-известните.

Днес производството на телефони върви с изключително бързи темпове и това важи за всички световно известни производители. От Lenovo обаче многократно са доказвали, че умеят да изненадват хората по възможно най-приятния за тях начин. Ето защо едва ли е чудно, че към настоящия момент техните телефони се ползват масово по целия свят. Като истински професионалисти с богат опит в продажбата на различни мобилни устройства, ние горещо препоръчваме продуктите на китайския гигант на всички наши клиенти. Цените са напълно приемливи, а това е фактор, който днес има огромно влияние при покупката на телефони и други устройства. Най-скъпият телефон с тази марка, който се продава в нашия сайт, е с парична стойност в размер на 499 лева. Освен него обаче, клиентите могат да изберат и по-евтина придобивка. Например ние предлагаме телефон на компанията, който струва 249 лева и освен това притежава страхотен и компактен дисплей. Това позволява вършенето на неща от различен характер.