Екрани за проектор

14 лв.
Характеристики: Екран с механизъм за прибиране
Размер на екрана по диагонал: 288 см.
Идеален за конферентни зали, училища, семинари
Черен цвят на задната страна, непропускащ светлина
Механично управление
Рамка: 5 см
Зрителен ъгъл: 150
Формат на
картината: 4:3 широкоекранен
Размери:
Екран: 230 х 173 см
Външни размери: 240 х 195 см
29 лв.
Електрически екран за стена CUMULUS X27/15 BB AVERS

Features:
White painted aluminum case with color elements
Easy to install
Invisible brackets for wall/ceiling installation included
Perfect flat projection area due to the side tension system
Black Borders standard
Automatic stop for rolling and re-rolling
Finetuning of the stop points of the fabric.
Tubular engine with 5 years guarantee
Power cord derivation - left side
Easy to integrate with external control systems
Wall control switch included.
4:3, 16:9 or 16:10 aspect ratios
Fabrics width range: 180 - 270 cm
Dedicated fabrics:
- for home cinema: Matt Grey g=0.8, Matt White g=1.0
- for presentation : Matt White g=1.0


Optional accessories:
IR-remote control system ALFA-IR
Radio remote control systems ALFA-RADIO
Projector trigger systems
ALFA-TRIGGER and ALFA-TRIGGER WIRELESS, BETA
RAL palette powder painting
Black borders
Top belt
Wall/ceiling spacers

Екрани за проектори

Предлаганите от нас екрани за проектори са с доказано качество и надеждност. Този компонент е изключително важен за устройствата, които всеки ден хората по света използват с цел представянето на презентации и различни проекти. Ето защо ние като истински професионалисти с богат опит предлагаме в нашия сайт само най-добрите и качествени екрани. Техните цени са различни, като разликите произлизат главно в зависимост от отделните технически характеристики и параметри. Несъмнено обаче всеки един от екраните може да бъде полезен на хората в зависимост от техните конкретни нужди. Преди покупката на екран е препоръчително за клиентите да се запознаят добре с нашите предложения. Само по този начин те ще си осигурят такъв екран, който в пълна степен да отговаря на критериите им за качество и да им върши работа за дълго време. Цените са разнообразни и достъпни предвид многобройните положителни свойства на продуктите.

Цените на екраните за проектори са изключително разнообрани и това ясно личи на страниците на сайта. Най-евтиният продукт, който предлагаме на клиентите, е на цена едва от 38 лева. Несъмнено плащането на такава парична стойност е във възможностите на всеки потребител. Също така обаче предлагаме и екрани, чиято цена достига 974 лева. В сравнение с най-евтиния продукт, тази стойност наистина изглежда висока. За сметка на това обаче посупката на такъв екран не само гарантира дълготрайна и бецпроблемна работа. Преди всичко той предлага отлично качество на изображенията и видимостта, а това е от съществено значение при представянето на дадена презентация или проект. Цените ни всъщност са в широк диапазон и варират непрекъснато. Някои от предложенията струват между 500 и 600 лева. С цел да информираме клиентите си възможно най-добре, към всеки продукт предлагаме описание на техническите параметри. По този начин те получават по-пълна и точна представа за екрана и преценяват дали покупката му си заслужава.


Бисквитките ни помагат да подобрим нашите услуги. Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с използването на бисквитки. Вижте подробности

Съгласен съм