Операционни системи за PC

 
241 лв.
Win Home 10 64Bit Eng Intl 1pk DSP OEI DVD
 
304 лв.
Win Pro 10 64Bit Eng Intl 1pk DSP OEI DVD
 
397 лв.
Win Pro GGK 10 64Bit English 1pk DSP ORT OEI DVD
 
397 лв.
GGK Windows Pro 7 SP1 32-bit/64-bit English Legalization DSP OEI 611 DVD
 
398 лв.
GGK Windows Pro 7 SP1 32-bit/64-bit English Legalization DSP OEI 611 DVD

Операционни системи за РС

Всеки притежател на настолен компютър непременно трябва да има качествена и надеждна операционна система. Днес потребителите могат да избират от много варианти, всеки един от които е в по-малка или по-голяма степен за конкретните нужди и изисквания. Ние предлагаме изключително разнообразни операционни системи за РС, които клиентите могат да поръчат от сайта ни по всяко време. Те са разнообразни не само по отношение на вида, но така също и по отношение на паричната стойност. Например предлагаме версии на Уиндоус 7 на цени от 212 лева, което е напълно приемливо и достъпно за голяма част от клиените. По-важно за тях е обаче, че тази операционна система е дълготрайна и ефективна и изпълнява без проблеми основното си предназначение. Така сайтът ни е идеалното място за хората, които искат да инсталират операционна система с висок процент ефективност на своя настолен компютър.

Разликите между Windows 7 и 8.1 не са чак толкова големи по отношение на цената. Това може да се види от потребителите, когато посещават сайта ни и поръчват необходимите им продукти. Най-скъпата система за РС, която предлагаме, възлиза на цена от 372 лева. Освен нея, хората могат да поръчат и такава, която струва със седем лева по-малко. Като цяло в наши дни има привърженици на всака една от версиите на Windows 7 или 8, ето защо ние се стараем да предлагаме най-доброто на хората с различни вкусове. По отношение на качествения и надежден софтуер, системата може да се определи напълно основателно като най-важния компонент от този раздел. Благодарение именно на нея компютърът работи без проблеми, като през определен период от време е наложително версията да се преинсталира. Това обикновено се прави поне веднъж в годината, защото в противен случай компютърът започва да се забавя и да дава различни дребни дефекти, които говорят за нуждата от преинсталация.


Бисквитките ни помагат да подобрим нашите услуги. Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с използването на бисквитки. Вижте подробности

Съгласен съм