Операционни системи за PC

 
258 лв.
WIN HOME FPP 11 64-bit Eng Intl USB
 
259 лв.
Windows 11 Home 64Bit English Intl 1pk DSP OEI DVD
 
331 лв.
Windows 11 Professional 64Bit English Intl 1pk DSP OEI DVD

Операционни системи за РС

Всеки притежател на настолен компютър непременно трябва да има качествена и надеждна операционна система. Днес потребителите могат да избират от много варианти, всеки един от които е в по-малка или по-голяма степен за конкретните нужди и изисквания. Ние предлагаме изключително разнообразни операционни системи за РС, които клиентите могат да поръчат от сайта ни по всяко време. Те са разнообразни не само по отношение на вида, но така също и по отношение на паричната стойност. Например предлагаме версии на Уиндоус 7 на цени от 212 лева, което е напълно приемливо и достъпно за голяма част от клиените. По-важно за тях е обаче, че тази операционна система е дълготрайна и ефективна и изпълнява без проблеми основното си предназначение. Така сайтът ни е идеалното място за хората, които искат да инсталират операционна система с висок процент ефективност на своя настолен компютър.

Разликите между Windows 7 и 8.1 не са чак толкова големи по отношение на цената. Това може да се види от потребителите, когато посещават сайта ни и поръчват необходимите им продукти. Най-скъпата система за РС, която предлагаме, възлиза на цена от 372 лева. Освен нея, хората могат да поръчат и такава, която струва със седем лева по-малко. Като цяло в наши дни има привърженици на всака една от версиите на Windows 7 или 8, ето защо ние се стараем да предлагаме най-доброто на хората с различни вкусове. По отношение на качествения и надежден софтуер, системата може да се определи напълно основателно като най-важния компонент от този раздел. Благодарение именно на нея компютърът работи без проблеми, като през определен период от време е наложително версията да се преинсталира. Това обикновено се прави поне веднъж в годината, защото в противен случай компютърът започва да се забавя и да дава различни дребни дефекти, които говорят за нуждата от преинсталация.


Бисквитките ни помагат да подобрим нашите услуги. Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с използването на бисквитки. Вижте подробности

Съгласен съм