Монитори LG

 
174 лв.
LG 20M37A-B е 19,5-инчов монитор на компанията LG. Мониторът е подходящ за универсални цели и представлява едно достъпно и енергийно-ефективно решение за дома или малкия офис. Особено е подходящ за хора, които често четат текст на компютъра, тъй като е оборудван с щадящ очите режим на работа. 19,5-инчовият дисплей на монитора поддържа резолюция от 1600 х 900 пиксела и разполага с технологията Flicker Safe, която свежда до минимум трептенето. Времето за реакция от 5 милисекунди е достатъчно бързо, за да можем да използваме монитора за игра и безпроблемно зареждане на видео.
 
254 лв.
LG 22M47VQ-P е 21,5-инчов HD монитор на компанията LG. Моделът е перфектно решение за любителите на тежки и динамични игри и гарантира време за реакция от едва две милисекунди. Качественият ум екран, също така, го прави подходящ за хора, които се занимават с обработка на визуално съдържание. 21,5-инчовият екран поддържа резолюция от 1920 x 1080, която кара образа да оживее. Големият контраст и поддръжката на IPS технология гарантира максимално визуално изживяване независимо от ъгъла на гледане. Налице са също софтуер за фина настройка на цветовете (Color Wizard) и специален режим за четене на текст. Технологията Super Energy Saving обещава ниско потребление на енергия, а движещият се назад и напред екран – максимално удобство.
 
264 лв.
LG 22, 22MB65PM-B е монитор от компанията LG. Мониторът впечатлява с комбинацията си от достъпна цена и добри характеристики, сред които изпъква най-вече качественият екран. Моделът е подходящ както за работа (обработване на снимки или видео), така и за гледане на филми и игри. Мониторът разполага с 21.5-инчов TN матов екран с разделителна способност от 1680 х 1050.Яркостта му е 250 cd/m², а времето му за реакция – 5 милисекунди. Контрастът му е 5000000:1, а ъгълът на видимост - 170° хоризонтален и 160° - вертикален. Поддържа общо 16,7 милиона цвята. Интерфейсът на монитора включва жак за аудио слушалки, PC аудио, един USB 2.0 порт, DVI-D порт и VGA аналогов вход. Налице са два 1W-ови говорителя. Поддържа специален режим за четене.
 
282 лв.
LG 19MB35P-B е 19" монитор с универсално приложение. Разделителната му способност е HD 1280 х 1024 пиксела. В следствие на което картината е с богата детайлност. Това доказва и размерът на пиксела – 0.29мм. Матрицата е IPS с голяма цветова гама, състояща се от наситени нюанси с висок контраст. Яркостта на монитора е 250cd/m2, а времето за реакция 5ms. Мониторът изразходва 18 W при използване и 0.3 W в режим на готовност. По периферията на монитора намираме изходи DVD-D и DVD-Sub. Размерите на конструкцията на LG 19MB35P-B заедно със стойката са 40 х 21 х 48 см и теглото му е 4 кг.
 
291 лв.
LG 22MB67PY-B е 22-инчов монитор на компанията LG. Моделът е универсално решение за потребителите, които искат да конфигурират компютъра си с достъпен и качествен дисплей с висока резолюция. Подходящ е както за работа със софтуер за обработка на визуално съдържание, така и за развлечение. 22-инчовият TFT/TN монитор разполага с LED подсветка, която спомага за възпроизвеждането на остра и контрастна картина. Разделителната му способност е 1680 х 1050 пиксела. Доставя широки ъгли на гледане, което го прави подходящ за филми или видео, на които да се радва цялото семейството. Разполага и с два вградени говорителя – полезна характеристика за потребителите, които не разполагат със самостоятелни колонки. Свързва се с други устройства посредством VGA, DVI и Display Port интерфейсите си, като налице са и два USB порта. Мониторът се предлага в комплект със стойка VESA, благодарение на която може да се постави на стената за още по-удобно гледане на филми или презентации.
 
293 лв.
LG 24M47VQ-P е 24-инчов LED монитор на компанията LG, който впечатлява с качествения си Full HD екран с разделителна способност от 1920 х 1080 пиксела. Моделът поддържа специална функция наречена Screen Split, която позволява разделянето на екрана на до четири работни пространства с цел паралелна работа с приложения. Мониторът обещава гладко гледане благодарение на бързото си време на реакция – само 2 милисекунди. Налице е и специален режим наречен Reader Mode, който оптимизира екрана за продължително четене на текст с цел минимална умора на очите. Освен това, трептенето на екрана, което също може да предизвика умора на очите, е сведено до минимум.
 
303 лв.
LG IPS PERSONAL TV 22MT57D-PZ е 21,5-инчов монитор с ТВ възможности на компанията LG. Моделът е мултимедийно решение идеално за гледане на HD филми, което предоставя професионално аудио изживяване благодарение на вградените технологии Surround System Virtual Surround и Auto Volume Leveler II. 21,5-инчовият екран поддържа страхотна резолюция от 1920 х 1080 пиксела, която кара всеки образ да оживее пред очите ни. Осигурява високо контрастна картина независимо от ъгъла на гледане, което прави модела особено подходящ за гледане на телевизия и филми от цялото семейство. Разполага с всички необходими портове и позволява накланяне на екрана с цел по-удобно гледане.
 
329 лв.
LG 23, 23MB35PM-B е монитор на компанията LG от среден клас. Мониторът има достатъчно висока резолюция на екрана, за да свърши отлична работа както на средностатистическия потребител, който търси най-вече устройство за гледане на филми и снимки, така и за занимаващия се с обработване на видео или фотографии. Мониторът има 23-инчов матов 3H IPS екран и поддържа нативна резолюция от 1920 х 1080. Яркостта е 250 cd/m², контрастът: 5 000 000:1, ъгълът на видимост - 178° хоризонтален и 178° вертикален. Времето за реакция е 5 ms, а броят на поддържаните цветове – 16,7 милиона. На разположение са PC Audio вход, изход за слушалки, D-Sub и DVI-D. Разходът на енергия на модела е 29W. Мониторът има размери 54,9 х 24,6 х 43,9 сантиметра с поставката, а (нето) теглото му е 4,49 килограма (отново с поставката). Може да се накланя напред с -5° и назад с ~20°.
 
350 лв.
LG 28MT47D-PZ е 28-инчов монитор с телевизионни възможности на компанията LG. Моделът е подходящ както за потребители, които искат да се насладят на любимото си ТВ съдържание във висока резолюция, така и за хора, които имат намерение да го ползват за всекидневна и надеждна работа. 28-инчовият LED екран поддържа резолюция от 1366 х 768 пиксела. С време за реакция от 5 милисекунди, мониторът се справя идеално с възпроизвеждане на игри и всякакъв тип динамично видео съдържание. Вградената в панела IPS технология осигурява широки ъгли на гледане и гарантира, че цялото семейство ще се наслаждава на еднакво констрастна и ярка картина независимо от позицията, от която гледат. Наличието на USB порт предполага бързото зареждане на визуални файлове, независещо от десктоп компютъра.
 
362 лв.
LG 29MT44D-PZ е 29-инчов монитор с телевизионни възможности на компанията LG. Моделът е перфектен за изграждане на надеждна РС конфигурация, като се справя идеално с предаване на HD телевизия, възпроизвеждане на DVD съдържание, сърфиране в интернет, разглеждане на снимки или игра. Мониторът-телевизор разполага с функция наречена DVIX HD, която позволява възпроизвеждането на видеоклипове в HD резолюция. Налице е, също, USB порт за бързо зареждане на медийно съдържание. Вградените стерео говорители правят излишно купуването на външни колонки. Независимо какво съдържание изберем, то ще изглежда добре на 29-инчовия дисплей с резолюция от 1366 х 768 пиксела ултрашироки ъгли на гледане.
 
419 лв.
LG IPS PERSONAL TV 24MT77D-PZ е 24-инчов монитор с ТВ възможности на компанията LG. Моделът е идеално решение за цялото семейство, което обещава реалистична картина с резолюция от 1920 х 1080 пиксела и ултрашироки ъгли на гледане благодарение на технологията IPS. Мониторът е перфектен за игри и за гледане на филми, видео и дори концерти. Доставя чист и кристален съраунд звук през двата си говорителя и поддържа няколко стандарта на възпроизводство на съдържание в зависимост от вида му: спорт, игри, кино и други. Разполага с всички необходими за един монитор/телевизор интерфейси.

Монитори LG

Монитори LG са едни от най-добрите за настолен компютър. Компанията има доказани продукти с високо качество, които включват лаптопи и таблети. Специално за мониторите, те са разнообразни по отношение на цвета и техническите параметри. Именно разнообразието е това, което в най-голяма степен привлича клиентите. То им дава възможност да изберат продукти, които в пълна степен да отговарят на вкусовете и предпочитанията им. От компанията отлично знаят кое е най-доброто за клиентие и пускат на пазара редица стойностни продукти. Като истински професионалисти, които имат желание да предлагат на българските клиенти само надеждни екрани, ние предлагаме тези на ЕлДжи. Те са на разположение на абсолютно всички, които искат да имат дълготраен монитор с отлична резолюция. Макар че често настолните компютри се ползват само с развлекателна цел, качеството на екрана винаги трябва да е високо. В противен случай дори рутинни неща като гледане на филми или играене на игри става трудно.

Марката LG е сред най-добрите в сферата на технологиите – това твърдение едва ли се нуждае от доказателства. Предлагавните от нас екрани с този етикет със сигурност отговарят на критериите за качество на повечето потребители, които искат да се сдобият с надежден монитор за своя настолен компютър. Цените на екраните са изключително разнообразни, като варират непрекъснато. Най-евтините от тях имат парична стойност между 160 и 170 лева. Що се отнася до най-скъпият предлаган от нас монитор на компанията, той е на цена от 1845 лева. Макар че разликата е драстична в сравнение с посочените, техническите мощни параметри до голяма степен напълно компенсират високата цена. Много хора имат нужда от екрани с големина на екрана между 23 и 30 инча, ето защо от производителя не забравят за тази подробност. Благодарение на голямото разнообразие от монитори, днес всеки клиент може да намери най-добрия за компютъра. Ние винаги предлагаме продукти с доказано качество и надеждност.