Мастиленоструйни принтери

 
497 лв.
Canon PIXMA iX6850 е икономичен и многофункционален принтер на компанията Canon. Принтерът е идеално решение за малък офис предвид добрите си функции и изгодната си цена. Компактните му размери го правят подходящ и за ограничени откъм място работни пространства. Принтерът печата във формат А3+ със скорост на печат (черно) – 14,5 страници в минута и скорост на печат (цветно) – 10,4 страници в минута. Разделителната му способност е 9600 х 2400dpi. Месечното му натоварване е изчислено на 12 000 страници. Не поддържа двустранен печат. Входящият му капацитет е от 150 листа офис хартия или 20 листа фото хартия. Принтерът поддържа Hi-Speed USB, Ethernet: 10/100Mbps (автоматично превключващ се) и Wi-Fi IEEE802.11 b/g/n. Може да печата от мобилно устройство посредством услугите PIXMA Printing Solutions за iOS и Android или AirPrint за iOS. Съвместим е и с Windows RT. Работи със следните консумативи: PGI-550PGBK, CLI-551BK, CLI-551C, CLI-551M, CLI-551Y, PGI-550PGBK XL, CLI-551BK XL, CLI-551C XL, CLI-551M XL и CLI-551Y XL.

Мастиленоструйни принтери

Ние предлагаме много на брой мастиленоструйни принтери, които в наши дни намират широко приложение в редица сфери. С такива принтери могат да се вършат много неща, за които се изисква наличието на качествена техника. В сайта ни всички клиенти могат по всяко време да разгледат и поръчат продуктите ни, които освен всичко останало се характеризират и с приемливи цени предвид техническите параметри. Цената е фактор, на който винаги се обръща специално внимание. Поради тази причина ние не само поставяме паричните стойности на видимо място, но и даваме подробно описание на техническите характеристики. Само по този начин клиентите ще бъдат максимално улеснени при избора си. Тъй като всеки един мастиленоструен принтер се различава съществено от останалите модели, клиентите трябва внимателно да проучат продуктите. Така те си гарантират, че няма да направят покупка, от която всъщност нямат нужда. Разнообразието при тези принтери е голямо, което понякога допълнително затруднява правилния избор.

В по-голямата си част мастиленоструйните принтери са черни. Това е по традиция един от цветовете наред със сивия и белия, които се избират от производителите. Що се отнася до цените на нашите предложения, те са най-различни. Например ние предлагаме принтери на цена от 148 лева. Това обаче е едно от най-евтините ни предложения, докато най-скъпото струва много повече. В конкретния случай цената му е 1523 лева, което означава, че разликата между най-евтиния продукт и този е 10 пъти повече. В зависимост от нуждите и изискванията си, клиентите могат да изберат по-скъпи или пък по-евтини мастиленоструйни принтери. Ние като истински професионалисти винаги се стремим да им предоставяме богат и разнообразен избор, на който те държат в изключителна степен. Достатъчно е просто да се посети сайта ни, за да се види колко много опции имат купувачите по отношение на мастиленоструйните принтери. Всеки един от тях със сигурност работи много качествено.


Бисквитките ни помагат да подобрим нашите услуги. Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с използването на бисквитки. Вижте подробности

Съгласен съм