Лаптопи Asus

 
448 лв.
Класически дизайн и цветове. Проектиран за по-висока продуктивност и забавление. По-бързо и по-лесно свързване с USB Type-C Неповторим звук благодарение на SonicMaster
 
448 лв.
Класически дизайн и цветове. Проектиран за по-висока продуктивност и забавление. По-бързо и по-лесно свързване с USB Type-C Неповторим звук благодарение на SonicMaster
 
929 лв.
ASUS X75VB-TY099D е мобилен компютър от среден клас на компанията Asus. Лаптопът има голям екран, добро озвучение и спецификации – достатъчно мощни, за да изпълнят изискванията на средностатистическия потребител. Моделът предлага еднакво добри възможности както за работа, така и за развлечение. Лаптопът има 17,3-инчов HD+ LED гланцов екран с разделителна способност от 1600 х 900 и време за реакция 16ms. Използва двуядрения процесор i3 3110M от серията Intel Core i3 оборудван с 2.4GHz работна честота и 3МВ Cache. Разполага с 4GB DDR3 памет със скорост от 1600MHz, както и със 750GB капацитет в 2,5-милиметровия си твърд диск въртящ се със скорост от 5400rpm. Мобилният компютър използва, също, дискретната видео карта NVIDIA GeForce GT 740M (N14P-GV2) с 2GB памет. Поддържа 802.11b/g/n Wi-Fi, Bluetooth 4.0 и 10/100/1000 Base T LAN, както и HDMI, USB 3.0 порт, VGA порт, уеб камера за видео разговори, DVD/RW Super-multi устройство и четец за SD карти. Моделът има вградени говорители Altec Lansing и микрофон.
 
1068 лв.
ASUS F555LAB-XO660D е 15,6-инчов мобилен компютър от среден клас на компанията Asus. Моделът с достъпна цена е добро решение за потребители с интерес към гледането на качествено видео съдържание, както и за тези, които търсят надеждна и мощна машина за работа. Лаптопът има всичко, от което може да се нуждае един човек: матов LED екран с резолюция от 1920 х 1080, на която всяко видео или снимка ще изглеждат брилиантни, мощен двуядрен процесор Intel Core i5-5200U Broadwell, 4GB разширима оперативна памет и голям твърд диск побиращ 1TB съдържание достатъчно за всичките ни филми, игри и снимки.
 
1078 лв.
ASUS K555LF-XO012D е 15,6-инчов мобилен компютър. Лаптопът разполага със спецификации, предоставящи възможности както за сериозна работа, така и за вълнуващо развлечение. 15,6-инчовият HD LED екран на мобилния компютър поддържа разделителна способност от 1366 х 768 и обещава висококачествено визуално изживяване. Безупречното справяне със всякакви задачи е гарантирано от комбинацията между двуядрен процесор от серията Intel Core i5, 4GB оперативна памет и мощна дискретна видео карта NVidia GeForce за още по-гладко и динамично зареждане на игри. Налице е твърд диск с капацитет от 1TB, който ще побере цялата ни медия, както и всички очаквани от един продукт от среден клас опции за разширение и свързване, включително два USB 3.0 порта за бърз трансфер на данни.

Лаптопи Asus

Asus е още една от най-известните компании, които са доказани лидери в сферата на производство на лаптопи. В наши дни на пазара техните продукти се радват на огромен интерес, включително и на родния. На него лаптопите на компанията са достъпни благодарение на сайта ни, който е на разположение на всички потребители. В наши дни хората изключително много държат на това закупените от тях лаптопи да са с високо качество. Ето защо от Асус никога не забравят това и винаги предлагат на потребителите продукти, които да си заслужават похарчените пари. Особено популярни са онези продукти, които са от серията Х551 МА. Ние предлагаме повечето от тези лаптопи на хората, като за всеки от тях има описание на техническите характеристики. Всъщност това се отнася и за всички останали лаптопи, които предлагаме в сайта. Те са на несъмнено най-известните производители на преносими компютри в световен мащаб.

Продуктите на Asus сега са популярни не само в страната, но и навсякъде по света.Отдавна гиганта се е специализирал в производството на такива лаптопи, които отговарят на всички съвременни изисквания за стилност и елегантност. Наред с привлекателния дизайн и лекото тегло, лаптопите са различни по отношение на параметрите. Много от хората нямат нужда от мощни преносими компютри, поради което се ориентират предимно към по-нискобюджетните предложения на компанията. Тези компютри се ползват повече в домашни условия за основните нужди като чатене в социалните мрежи, слушане на музика и гледане на филми. Наред с това обаче е възможна покупката на лаптоп с изключително мощни параметри, който се предпочита за бизнес сферата. На такива лаптопи има много място на твърдия диск, където се съхранява различна по вид информация в големи количества. Също така от Dell винаги се стремят да не разочароват клиентите и предлаганите от тях лаптопи са съобразени с търсенията на хората и с нуждите им.