Лаптопи APPLE

 
2740 лв.
APPLE MBA 13.6i STL/8C GPU/8GB/256GB-ZEE
 
3450 лв.
APPLE MBA 13.6 SPG/10C GPU/8GB/512GB-ZEE
 
3450 лв.
APPLE MBA 13.6 SLV/10C GPU/8GB/512GB-ZEE
 
3450 лв.
APPLE MBA 13.6 STL/10C GPU/8GB/512GB-ZEE

Лаптопи Apple

Apple е несъмнено една от най-големите и световно известни компании, които от дълги години се занимават с производството на лаптопи. Продуктите на компанията до един са популярни и известни, което се дължи най-вече на техните страхотни технически характеристики, практичност и функционалност. Всички лаптопи на компанията са на разположение на клиентите по света, а също така немалък брой от тях са широко достъпни и на българския пазар. В това отношение сайтът ни има немалък принос, защото предлагаме голяма част от лаптопите на компанията. Потребителите могат по всяко време да направят поръчката си, независимо дали търсят по-мощен или по-слаб преносим компютър. Цените на продуктите на Apple са различни, но като цяло при доста от моделите разликите не са толкова очевидни. Изключение правят единствено онези продукти, които имат мощни технически характеристики или допълнителни екстри, които неизбежно водят до покачване на крайната цена. Независимо от това обаче наличието на качествен лаптоп е необходимост в наши дни.

Много от преносимите компютри с марка Епъл са на цени малко над 500 лева, като тази цена със сигурност е достъпна за повечето български клиенти. Много от тях купуват лаптоп за ползване предимно в домашни, а не в работни условия. Ето защо те нямат нужда от лаптоп с повече от два процесора или пък с прекалено много количество твърд диск и оперативна памет. Цените на продуктите варират в зависимост от характеристиките на лаптопите, като най-скъпите от тях достигат до 2774 лева. Това е например цената на лаптопа Asus G series G750JZ-T4039D. Процесорът за този лаптоп е на Интел – безспорно една от най-известните марки, която се използва и от много други компании. Покупката на такъв лаптоп си струва, ако на него трябва да се съхранява голямо и обемно количество информация от различен характер. Това е характерно за всички хора, работещи в сферата на бизнеса и технологиите.


Бисквитките ни помагат да подобрим нашите услуги. Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с използването на бисквитки. Вижте подробности

Съгласен съм