Приложен софтуер

117 лв.
Office 365 Business Essentials ShrdSvr SNGL SubsVL OLP NL Qualified Annual
 
291 лв.
Office 365 Business Prem Shrd Svr SNGL SubsVL OLP NL Qualified Annual

Приложен софтуер

Предлаганият от нас приложен софтуер е изключително качествен и разнообразен, ето защо всички клиенти могат да се сдобият с него по всяко време. За целта е достатъчно просто да посетят сайта ни и да проучат предложенията, които са достъпни. В зависимост от вида си, този софтуер може да се използва на работното място или в домашни условия. До голяма степен това се определя от параметрите му, а също и от паричната стойност. Например най-евтиният продукт, който ние продаваме, е на цена от 132 лева. Сама по себе си тази цена изобщо не е висока, но за сметка на това не дава големи възможности на потребителите. Продуктът е предназначен за ползване вкъщи, но всъщност голям брой клиенти имат нужда именно от такъв софтуер. Те не работят в сферата на технологиите или някакъв бизнес, където нуждата от мощни параметри за извършване на работа са съществен елемент.

Ето защо те могат да поръчат най-евтиния ни приложен софтуер и да се радват на новата си придобивка. Разнообразието е изключително голямо и ние продаваме софтуери на значително по-високи цени. Някои от продуктите ни струват 963 и 2816 лева, което е драстично по-скъпо от най-ниско струващия ни софтуер. В зависимост от нуждите на всеки индивидуален потребител, той купува точно това, от което в най-пълна степен се нуждае. Всичките ни продукти разполагат с описание на техническите характеристики, което има за цел единствено да улесни купувачите. Те могат да проучат всички продукти внимателно и едва след това да направят окончателния си избор. Един от най-практичните и качествени приложни софтуери, които ние предлагаме за клиентите, е този на фирмата Visio на цена от 753 лева. Тази стока е предназначена за компютри на Майкрософт, безспорно една от най-добрите в сферата. Ние обаче предлагаме и много други софтуери, като всеки един е в по-малка или по-голяма степен подходящ избор.


Бисквитките ни помагат да подобрим нашите услуги. Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с използването на бисквитки. Вижте подробности

Съгласен съм