Лазерни принтери Canon

 
366 лв.
CANON LBP-6030B LASER е изгоден лазерен принтер на компанията Canon. Бърз, компактен и икономичен, принтерът заема малко място и осигурява бързо и качествено печатане на документи. Това го прави идеално решение за оборудване на дома или малкия офис с ограничен бюджет. Принтерът печата във формат А4 със скорост на печат 18 страници в минута. Разделителната му способност е 600 x 600dpi. Месечното му натоварване е изчислено на 5000 страници, а входящият капацитет – 150 листа. Разполага с 32МВ вградена памет и поддържа интерфейса USB 2.0 Hi-Speed. Използва принтерския език UFRII LT и консуматива Cartridge 725 (1,600 страници). CANON LBP-6030B LASER загрява за не повече от десет секунди след включване, консумира максимум 870W и е с размери 364 х 249 х 199 милиметра при тегло от около 5 килограма.
 
531 лв.
CANON i-SENSYS MF3010 е многофункционален лазерен принтер на компанията Canon. Стилният настолен принтер е перфектно и изгодно решение за дома позволяващо бърза и енергийно-ефективна работа и разполагащо с лесен за използване вертикален дисплей. Принтерът печата във формат А4 със скорост на печат (черно) – 18 страници в минута. Разделителната му способност е 600 x 600dpi, а месечното му натоварване е изчислено на 8 000 страници. Разполага с 64МВ вградена памет и поддържа интерфейса USB 2.0 Hi-speed, както и принтерския език UFRII-LT. Налице е чекмедже побиращо 150 листа. Принтерът може да копира документи със скорост до 18 страници в минута при резолюция от 600 х 600dpi. Предлага възможност за намаляване или увеличаване на мащаба от 50 до 200%. Скенерът сканира с оптична резолюция от 600 х 600dpi, която с използването на драйвер може да се увеличи до 9600 х 9600.

Лазерните принтери Canon са по всяка вероятност едни от най-добрите в световен мащаб. Компанията е прочута на всички пазари като безспорен лидер в производството на фотоапарати и принтери. Поради огромната си популярност, продуктите на фирмата се купуват масово и от българските клиенти. В сайта ни на тяхно разположение са някои от най-добрите лазерни принтери, които вършат чудесна работа и намират широко приложение в различни сфери. Преди всичко принтерът се използва за преснимане на документи, договори или фактури. По-важно е обаче те да бъдат ясни и разбираеми на вид, а не с размазана картина или не добра четливост. За да се постигне това, от компаниите производители непрекъснато развиват и усъвършенстват своите продукти. Едва след като преминат всички необходими тестове, те се пускат на пазара и са вече достъпни за клиентите. От нашия сайт са достъпни много от принтерите на Канон, които ще оправдаят в пълна степен потребителските очаквания.

Традиционният цвят на принтерите е белият, но също така голяма част от тях са черни. Всъщност не цвета има толкова важно значение за потребителите, колкото функциите, които избраният от тях продукт е в състояние да изпълнява. Лазерните принтери на Canon са едни от най-добрите във всяко едно отношение  и освен това работят сигурно и надеждно. При тях съществува изключително малка вероятност от сериозно увреждане, което да наложи принудителната смяна на принтера с нов. Ние сме истински професионалисти в сферата на продажбите на технологии и поради тази причина подбираме само най-добрите модели принтери на най-известния производител в света. Така благодарение на сайта ни те са достъпни за всички български клиенти, които на всяка цена държат да имат качествен и много надежден принтер. С него преснимането на различни документи и договори не е проблем, а също така той често не струва никак скъпо. Най-скъпо струващият принтер на Канон, който ние предлагаме, е на цена от 1035 лева.


Бисквитките ни помагат да подобрим нашите услуги. Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с използването на бисквитки. Вижте подробности

Съгласен съм