Лазерни принтери Canon

 
260 лв.
Принтерът CANON LBP-6030W LASER печата във формат A4 с разделителната способност 600 на 600 точки на инч. Издържа на месечно натоварване от 5000 страници, а скоростта на печат е от 18 страници на минута. Устройството разполага с вградена памет от 32 MB и използва високоскоростен USB 2.0 интерфейс. Листоподаващото му устройство е с входящ капацитет от 150 страници.
 
268 лв.
CANON LBP-6030B LASER е изгоден лазерен принтер на компанията Canon. Бърз, компактен и икономичен, принтерът заема малко място и осигурява бързо и качествено печатане на документи. Това го прави идеално решение за оборудване на дома или малкия офис с ограничен бюджет. Принтерът печата във формат А4 със скорост на печат 18 страници в минута. Разделителната му способност е 600 x 600dpi. Месечното му натоварване е изчислено на 5000 страници, а входящият капацитет – 150 листа. Разполага с 32МВ вградена памет и поддържа интерфейса USB 2.0 Hi-Speed. Използва принтерския език UFRII LT и консуматива Cartridge 725 (1,600 страници). CANON LBP-6030B LASER загрява за не повече от десет секунди след включване, консумира максимум 870W и е с размери 364 х 249 х 199 милиметра при тегло от около 5 килограма.
 
336 лв.
CANON LBP-6230DW е лазерен принтер на компанията Canon. Бързият и компактен принтер е идеално решение за дома или малкия офис, тъй като осигурява комбинация от качествен печат и малки размери. Поддръжката на Wi-Fi прави определянето на местоположението му още по-лесна задача. Принтерът печата във формат А4 със скорост на печат (черно) – 25 страници в минута. Разделителната му способност е 600 x 600dpi. Месечното му натоварване е 8000 страници. Входящият му капацитет е 150 листа в тавата и един лист в слота за ръчно зареждане. Принтерът има 64МВ вградена памет и поддържа интерфейса USB 2.0 High-Speed, както и принтерския език UFR II LT. Свързва се с интернет посредством 10BASE-T/100BASE-TX и IEEE802.11b/g/n и осигурява мобилен печат посредством приложението Canon Mobile Printing. Използва консуматива Cartridge 726.

Лазерните принтери Canon са по всяка вероятност едни от най-добрите в световен мащаб. Компанията е прочута на всички пазари като безспорен лидер в производството на фотоапарати и принтери. Поради огромната си популярност, продуктите на фирмата се купуват масово и от българските клиенти. В сайта ни на тяхно разположение са някои от най-добрите лазерни принтери, които вършат чудесна работа и намират широко приложение в различни сфери. Преди всичко принтерът се използва за преснимане на документи, договори или фактури. По-важно е обаче те да бъдат ясни и разбираеми на вид, а не с размазана картина или не добра четливост. За да се постигне това, от компаниите производители непрекъснато развиват и усъвършенстват своите продукти. Едва след като преминат всички необходими тестове, те се пускат на пазара и са вече достъпни за клиентите. От нашия сайт са достъпни много от принтерите на Канон, които ще оправдаят в пълна степен потребителските очаквания.

Традиционният цвят на принтерите е белият, но също така голяма част от тях са черни. Всъщност не цвета има толкова важно значение за потребителите, колкото функциите, които избраният от тях продукт е в състояние да изпълнява. Лазерните принтери на Canon са едни от най-добрите във всяко едно отношение  и освен това работят сигурно и надеждно. При тях съществува изключително малка вероятност от сериозно увреждане, което да наложи принудителната смяна на принтера с нов. Ние сме истински професионалисти в сферата на продажбите на технологии и поради тази причина подбираме само най-добрите модели принтери на най-известния производител в света. Така благодарение на сайта ни те са достъпни за всички български клиенти, които на всяка цена държат да имат качествен и много надежден принтер. С него преснимането на различни документи и договори не е проблем, а също така той често не струва никак скъпо. Най-скъпо струващият принтер на Канон, който ние предлагаме, е на цена от 1035 лева.