Операционни системи за сървър

82 лв.
Microsoft®Windows®ServerCAL 2019 Sngl OLP 1License NoLevel DvcCAL
104 лв.
Microsoft®Windows®ServerCAL 2019 Sngl OLP 1License NoLevel UsrCAL
 
304 лв.
Microsoft®WindowsServerSTDCORE 2019 Sngl OLP 2Licenses NoLevel CoreLic
 
326 лв.
Microsoft®WinRmtDsktpSvcsCAL 2019 Sngl OLP 1License NoLevel DvcCAL
 
326 лв.
Microsoft®WinRmtDsktpSvcsCAL 2019 Sngl OLP 1License NoLevel UsrCAL
 
1235 лв.
Microsoft®WindowsServerEssentials 2019 Sngl OLP 1License NoLevel
 
1897 лв.
Microsoft®WindowsServerDCCore 2019 Sngl OLP 2Licenses NoLevel CoreLic Qualified
 
2394 лв.
Microsoft®WindowsServerSTDCORE 2019 Sngl OLP 16Licenses NoLevel CoreLic
 
15160 лв.
Microsoft®WindowsServerDCCore 2019 Sngl OLP 16Licenses NoLevel CoreLic Qualified

Операционни системи за сървър

Ние предлагаме операционни системи са сървър с високо качество и надеждност, които са много ценни за всички потребители. Благодарение на сайта ни българските клиенти имат възможността да се сдобият с най-добрата система за сървър, която в пълна степен да оправдае техните нужди и очаквания. Понеже сме истински професионалисти в бранша, ние отлично познаваме техническите параметри на всяка операционна система за сървър. Това ни дава възможност да предлагаме само най-добрите продукти в сайта, при това на напълно приемливи и достъпни цени. От паричната стойност при покупката на различни стоки се интересуват всички клиенти, ето защо ние сме поставили цената на видно място. Същото се отнася и за техническите параметри, които са ясно и подробно описани. По този начин купувачите могат да се информират подробно за операционната система и да се убедят, че нейната покупка в действителност си заслужава.

Сървърите са неделима част от света на компютрите и се нуждаят от надеждни операционни системи. Всички производители се стремят непрекъснато да подобряват качеството на работа, поради което пусканите от тях продукти на пазара се радват на изключителен успех. В сайта ни клиентите могат да поръчат някои от най-добрите операционни системи за сървър, които да се окажат напълно във финансовите им възможности и да отговарят на критериите за качество. Паричните стойности са винаги различни и това ясно личи и от сайта. Например ние предлагаме системи на цени от 64 лева, както и такива с парични стойности от 1504 лева. Разликата между тези два продукта е огромна, което обаче напълно нормално предвид техническите им параметри. Потребителите изключително много държат не само на голямото разнообразие, но също така и на техните качества и надеждност. Ето защо поради тази причина ние предлагаме отлични решения за сървъра, които няма как да не оправдаят всички очаквания на потребителите.


Бисквитките ни помагат да подобрим нашите услуги. Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с използването на бисквитки. Вижте подробности

Съгласен съм