Операционни системи за сървър

105 лв.
Windows Server CAL 2019 English 1pk DSP OEI 1 Clt User CAL
105 лв.
Windows Server CAL 2019 English 1pk DSP OEI 1 Clt Device CAL
 
257 лв.
Windows Svr Std 2019 English 1pk DSP OEI 2Cr NoMedia/NoKey (APOS) AddLic
 
329 лв.
Win Rmt Dsktp Svcs CAL 2019 English ORY OEI 1 Clt User CAL
 
863 лв.
Win Svr Essentials 2019 64Bit English 1pk DSP OEI DVD 1-2CPU
 
1776 лв.
Windows Svr Std 2019 64Bit English 1pk DSP OEI DVD 16 Core
 
2604 лв.
Windows Svr Std 2019 64Bit English 1pk DSP OEI DVD 24 Core

Операционни системи за сървър

Ние предлагаме операционни системи са сървър с високо качество и надеждност, които са много ценни за всички потребители. Благодарение на сайта ни българските клиенти имат възможността да се сдобият с най-добрата система за сървър, която в пълна степен да оправдае техните нужди и очаквания. Понеже сме истински професионалисти в бранша, ние отлично познаваме техническите параметри на всяка операционна система за сървър. Това ни дава възможност да предлагаме само най-добрите продукти в сайта, при това на напълно приемливи и достъпни цени. От паричната стойност при покупката на различни стоки се интересуват всички клиенти, ето защо ние сме поставили цената на видно място. Същото се отнася и за техническите параметри, които са ясно и подробно описани. По този начин купувачите могат да се информират подробно за операционната система и да се убедят, че нейната покупка в действителност си заслужава.

Сървърите са неделима част от света на компютрите и се нуждаят от надеждни операционни системи. Всички производители се стремят непрекъснато да подобряват качеството на работа, поради което пусканите от тях продукти на пазара се радват на изключителен успех. В сайта ни клиентите могат да поръчат някои от най-добрите операционни системи за сървър, които да се окажат напълно във финансовите им възможности и да отговарят на критериите за качество. Паричните стойности са винаги различни и това ясно личи и от сайта. Например ние предлагаме системи на цени от 64 лева, както и такива с парични стойности от 1504 лева. Разликата между тези два продукта е огромна, което обаче напълно нормално предвид техническите им параметри. Потребителите изключително много държат не само на голямото разнообразие, но също така и на техните качества и надеждност. Ето защо поради тази причина ние предлагаме отлични решения за сървъра, които няма как да не оправдаят всички очаквания на потребителите.


Бисквитките ни помагат да подобрим нашите услуги. Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с използването на бисквитки. Вижте подробности

Съгласен съм