Видео карти

85 лв.
Видео карта Sapphire HD6450 1G DDR3 PCI-E HDMI / DVI-D / VGA Bulk
88 лв.
VC Palit nVidia GT710 2048MB 64BIT D3, CRT+DVI+HDMI,LP part# NEAT7100HD46H
108 лв.
Видео карта Sapphire HD6450 2G DDR3 PCI-E HDMI / DVI-D / VGA Bulk
108 лв.
Видео карта Sapphire R5 230 2G DDR3 PCI-E HDMI / DVI-D / VGA BULK
123 лв.
PALIT GT730 2GB DDR3 е видео карта на Palit идеална за потребителите, които искат да обогатят и подобрят мултимедийните възможности на персоналния си компютър. Видео картата обещава както по-гладко гледане на видео и снимки, така и по-бързи гейминг и сърфиране в интернет. Видео картата е с PCI-E 2.0 x 16 слот и има на разположение 2GB DDR3 памет със 128-битов интерфейс, с 96 CUDA ядра и работна честота от 700MHz. Поддържа максимална дигитална резолюция от 2560 х 1600 и максимална VGA резолюция от 2048 х 1536. Налице е също поддръжка на HDCP и HDMI, както и на цял набор от технологии, включващи NVIDIA PureVideo HD Technology, NVIDIA PhysX-ready, NVIDIA CUDA Technology, NVIDIA Adaptive Vertical Sync, NVIDIA FXAA Technology, Blu-ray 3D Support, TrueHD и DTS-HD Audio Bitstreaming Support. Разходът й на енергия е 300W.

Видео карти

Качествените и надеждни видео карти са един от най-важните компоненти за всеки настолен компютър или лаптоп. В зависимост от производителите, голяма част от картите са директно вградени в устройствата или пък се поставят допълнително. В нашия сайт се предлага голямо разнообразие от видео карти, които са достъпни по всяко време за българските клиенти. Този продукт има огромно значение за потребителите по целия свят, които са геймъри и прекарват значителна част от времето си в играене на игри. За да могат приложенията да стартират и имат видимост и изчистеност, е необходима не само добра резолюция на екрана. Също така немалък принос има видео картата, която може да се монтира след покупката на компютър или пък вече е поставена в устройството. Разнообразието при този компонент е огромно, ето защо всеки може да намери идеалното решение за себе си, което да отговаря на индивидуалните вкусове и предпочитания.

Предлаганите от нас видео карти са много на брой  и всяка една от тях се характеризира с индивидуални и различни параметри. Едни от най-добрите са тези на компанията Интел, която наред с тях е безспорен лидер и в производството на процесори. Тъй като ние сме истински професионалисти в областта на продажбата на технологии, сме отлично запознати с всеки един от най-добрите модели видео карти. Затова клиентите могат да разчитат, че ще направят сигурна и успешна инвестиция, която дълго време ще оправдава в пълна степен техните очаквания и интереси. Нашият сайт предлага най-добрите видео карти, които ще спомогнат за това игрите на компютрите да имат ясна видимост и отлично качество. Това е важно за геймърите, защото всички те прекарват по-малко или повече време пред компютъра, поставяйки рекорди. Видео картата е сред онези компоненти за настолен компютър или лаптоп, които се продават в огромни разновидности на пазара и са предназначени за всеки един от компютрите.