Процесори

 
171 лв.
Intel Xeon (3.00GHz, 2M Cache) е процесор на Intel и представител на серията предназначена за сървъри, работни станции и вградени системи Intel Xeon. Поддържа полезни технологии като Hyper-Threading Technology, EM64T, DBS и Execute Disable Bit. Процесорът разполага с 1 ядро и работна честота от 3.0GHz. Налице са също 2MB Cache и 64-битов набор от инструкции. Разходът му на енергия възлиза на 55W.
 
185 лв.
AMD FX-8320 е процесор на AMD и представител на серията AMD FX 8-Core. Според AMD, това е първият нативен 8-ядрен процесор с динамична и податлива на настройване производителност, благодарение на която може да поддържа дори най-тежките приложения за 3D моделиране и обработка на HD видео, както и големи 3D игри. Процесорът със сокет АМ3+ разполага с 8 ядра, както и с работна честота от 3.5GHz. С ускорение, работната честота може да достигне до 4.0GHz. Налице са също 8МВ Cache и поддръжка на технологията AMD Virtualization. Чипът е създаден на базата на 32-нанометровия литографски процес и консумира 125W електроенергия. Поддържа както 32-битов, така и 64-битов режим на работа.
 
221 лв.
Intel Xeon (3.20GHz, 2M Cache) е процесор на Intel и представител на серията предназначена за сървъри, работни станции и вградени системи Intel Xeon. С поддръжката на технологиите Hyper-Threading Technology, EM64T, DBS и Execute Disable Bit, процесорът се превръща в изгодно и качествено бизнес решение. Процесорът разполага с 1 ядро и има работна честота от 3.2GHz. Налице са също 2MB Cache и 64-битов набор от инструкции. Разходът му на енергия възлиза на 110W. Intel Xeon (3.20GHz, 2M Cache) е създаден на базата на 90-нанометровия литографски процес.
 
244 лв.
Intel Xeon (3.60 GHz, 1M Cache) е процесор на Intel и представител на серията предназначена за сървъри, работни станции и вградени системи Intel Xeon. Процесорът разполага с идеални характеристики, които го правят качествено и същевременно изгодно за класа си бизнес решение. Процесорът разполага с 1 ядро, работна честота от 3.6GHz и FSB скорост от 800MHz. Налице са също 1MB Cache и 32-битов набор от инструкции. Процесорът, също така, разполага с вградени възможности. Разходът му на енергия възлиза на 103W. Поддържа полезни технологии като Hyper-Threading Technology, EM64T, DBS и Execute Disable Bit. Intel Xeon (3.60 GHz, 1M Cache) е създаден на базата на 90-нанометровия литографски процес.
 
940 лв.
Процесорът Intel Core2 Extreme QX9775 (12M Cache, 3.20 GHz) е четириядрен. Той е на марката Intel, от серията Core 2. Разполага с 12 MB кеш и работи с честота от 3.2 GHz. Консумира 150 W, за да функционира. Има 64-битова архитектура, а литографията на матрицата е 45 nm. На устройството му липсват вградени възможности.

Процесори за компютър

Процесори за компютри са несъмнено един от най-важните компоненти наред с твърдите дискове или пък видео картата. В наши дни Интел е една от компаниите, които имат най-голям авторитет в тази сфера. Поради тази причина продуктите на производителя не само се радват на огромен интерес на всички пазари по света, но също така и в пълна степен оправдават очакванията на потребителите. Ние предлагаме разнообразни процесори за настолни и преносими компютри, всеки един от които е чудесно решение за клиентите. За нас няма нищо по-важно от това те да имат на разположение богат и разнообразен избор, ето защо се стараем да го осигуряваме в големи количества. Практически без наличието на процесор нито един компютър не е в състояние да работи. В зависимост от техническите си характеристики, процесорът може да се определи като слаб или силен. Ние предлагаме различни варианти, защото клиентите ни използват разнообразни компютри.

Всички процесори имат огромно значение за компютрите като цяло, независимо дали те са настолни или преносими. Много от тях разполагат с по четири или пет ядра, което ги прави предпочитани от доста хора по света. Освен това процесорите могат да работят на базови и тактови честоти, чиято стойност може да се увеличава посредством употребата на съответните технологии. Като професионалисти с богат опит в сферата на технологиите, ние отлично познаваме процесорите и кои от тях са най-добри за ползване на работа или в домашни условия. Много от клиентите ни са добре информирани за този компонент, в резултат на което нямат затруднения с избора. Това обаче не може да се каже за други, ето защо ние сме на разположение за съвети и оказване на професионална помощ при взимане на крайното решение. Покупката на процесор може да е по-скъпа или по-евтина, като всичко до голяма степен зависи от техническите параметри на продукта.


Бисквитките ни помагат да подобрим нашите услуги. Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с използването на бисквитки. Вижте подробности

Съгласен съм