Монитори HP

 
291 лв.
HP ProDisplay P222va е достъпен 21,5-инчов бизнес монитор на компанията НР. Елегантният монитор е перфектен за презентации, а богатите му опции за свързване го правят добро и надеждно решение за всекидневна работа с видео или графично съдържание. Мониторът впечатлява с разделителна способност от 1920 х 1080, контрастна картина и широки ъгли на гледане, които позволяват на много хора да следят безпроблемно съдържанието визуализирано на екрана. Моделът се конфигурира идеално с малките десктоп компютри на НР от сериите HP Desktop Mini, HP Chromebox или HP Thin Client, като заедно са идеално решение за тесни работни пространства. Енегроефективен и гъвкав по отношение на позиционирането и наклона на екрана, HP ProDisplay P222va K7X30AA се продава на българския пазар с гаранционен срок от 36 месеца.
 
328 лв.
HP ProDisplay P232 LEDBlt Monitor
 
395 лв.
HP EliteDisplay E233 Monitor
 
429 лв.
HP 27er 27-IN Display
 
445 лв.
HP Z23n 58,4 cm (23”) IPS Display
 
662 лв.
HP Z24i 24-Inch IPS Monitor
 
710 лв.
HP Z24n Narrow Bezel Display
 
910 лв.
HP EliteDisplay S240uj USB-C MNT
 
1367 лв.
HP Z Display Z27i е 27-инчов професионален IPS LED монитор на компанията HP. С широки ъгли на гледане и икономична работа, моделът е идеално решение за офиса, което позволява колаборативна работа и пести от общата сметка за електричество. Гъвкавата основа му позволява да се позиционира по най-удобния за всеки начин. Широкоекранният 27-инчов дисплей поддържа резолюция от 2560 х 1440, която показва всяко съдържание в безупречен детайл. Мониторът е оборудван с всички необходими портове включително пет USB 3.0 порта, скоростта на всеки от които е 10 пъти по-голяма от тази на USB 2.0 порт. Предлага се със специален аксесоар за захващане на кабелите в едно с цел по-подредено бюро. Екранът може да се раздели на няколко части с цел едновременна работа по много и различни на вид приложения. HP Z Display Z27i се предлага на пазара с гаранционен срок от 36 месеца.

Монитори НР

Монитори НР са изключително качествени и разнообразни. Те се предлагат в различни варианти на всички световни пазари, в това число и на българския. Благодарение на нашия сайт мониторите на компанията достигат до много български клиенти, за които покупката на надежден и сигурен екран за компютъра е от първостепенно значение. Ето защо те имат много възможности, от които да избират. Поради голямото разнообразие в сферата на мониторите, правилният избор понякога е по-труден от очакваното и освен това отнема повече време. За тези потребители обаче, които имат нужните познания в областта, покупката на екран изобщо не представлява трудност. Като цяло мониторите на този производител се характеризират със сравнително ниски цени, които не надвишават 700 лева в повечето случаи. Има и изключения – например в сайта ни може да се закупи монитор на производителя, който струва 1209 лева. Въпреки всичко обаче цените не са високи в сравнение с тези на някои от другите производители.

Мониторите на HP днес са популярни в целия свят и много хора държат да ги притежават. Ето защо те просто трябва да посетят сайта ни и след като разгледат подробно всички предложения, да направят своя избор. Компанията отдавна е известна като производител на монитори и други технологии, която знае кое е най-доброто за клиентите. Именно поради тази причина ние предлагаме много от продуктите в сайта ни, като се надяваме клиентите да се възползват от възможността да си ги купят. Те се продават на цени, напълно реалистични с оглед на техническите характеристики на екраните. Тъй като те се използват за настолни компютри, резолюцията и разделителната способност са от съществено значение. Това се отнася и за лаптопите, които обаче по традиция имат екрани с добра резолюция. В зависимост от нуждите на клиентите, те избират екрани с по-голяма или по-малка резолюция. Тя е от значение дори за неща от ежедневието като играене на игри и гледане на филми.