Таблети Acer

 
336 лв.
Acer Iconia B3-A50FHD-K0AC, 10.1\" FHD IPS (1920x1200), MTK MT8167A Quad Cortex A35 (1.50 GHz), 2GB DDR4, 32GB eMMC, 2MP&5MP Cam, 802.11ac, BT 4.1, GPS, Android 8.1 Oreo, Black&Gold
 
379 лв.
Tablet Acer Iconia B3-A50FHD-K5XK (Silver) WiFi/10.1\" WUXGA IPS FHD (1920x1200)/MTK MT8167A quad-core Cortex A35 1.5 GHz/1x2GB LPDDR3, 32GB eMMC/ Cam (2MP front), rear 5 MP (2560 x 1920) 1080p FHD/2-cell battery/802.11AC/BT® 4.1/Android™ 8.1 Oreo™/ Silver (rear cover) /Black (front)

Таблети Acer

Acer е компания, която отдавна е доказала своя огромен потенциал и неизчерпаеми възможности. Това категорично се потвърждва и от таблетите на Ейсър, които са достъпни на пазара за клиентите. Всеки един от тях, който държи на доброто качество и стилния и елегантен дизайн, със сигурност може да избере таблети Acer. Освен че са изключително разнообразни по отношение на модели и цветове, таблетите на компанията отговарят на всички съвременни изисквания за надеждност и дълготрайност. В повечето от тях се монтира операционна система Андроид, която позволява тегленето на филми, сърфирането в онлайн пространството и още много други функции. Днес Ейсър е сред онези компании, които в най-голяма степен владеят пазара на таблетите. Компанията постига това с използването на иновативни похвати и технологии, което води до многократно повишаване на производствения процес и качеството на продуктите. Таблетите с тази марка са широко разпространени на всички пазари, в това число и на българския.

От нашия сайт клиентите могат да поръчат разнообразни продукти с тази марка. Таблетите със сигурност са сред най-търсените, защото в редица отношения надминават компютрите. Днес наличието на качествен таблет в никакъв случай не е признак на лукс и разточителство. Това е по-скоро необходимост, свързана със служебни ангажименти или пък просто поради нуждите в ежедневието. Благодарение на таблети Acer, а също и много други марки, много хора могат навреме да се информират за актуални новини или други събития от различните сфери. Това обаче е само малка част от предимствата, която дава ползването на таблети. От нашия сайт могат да се поръчат най-добрите устройства на компанията, която от дълги години е лидер на пазара и убедително продължава да затвърждава реномето си всяка година. Едва ли има таблет с тази марка, който да не е оправдал очакванията и надеждите на потребителите. Сред най-евтините и едновременно с това качествени устройства са тези от серията Iconia B1.


Бисквитките ни помагат да подобрим нашите услуги. Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с използването на бисквитки. Вижте подробности

Съгласен съм