Таблети Lenovo

 
219 лв.
LENOVO Tab M8 Helio A22 8.0 IPS 2GB 32GB
 
299 лв.
LENOVO Tab M10 10 2/32 Android
 
449 лв.
LENOVO Tab M10 Plus LTE 2.3GHz OctaCore
 
449 лв.
LENOVO Tab M10 Plus LTE 2.3GHz OctaCore
 
599 лв.
LENOVO Tab P11 Plus WiFi Helio G90T 2.0G
 
649 лв.
LENOVO Tab P11 LTE 2.0GHz OctaCore 11.0i
 
699 лв.
LENOVO Tab P11 Plus LTE Voice Helio G90T
 
749 лв.
LENOVO YOGA Tab 11 LTE Voice Helio G90T
 
849 лв.
LENOVO YOGA Tab 11 LTE Voice Helio G90T
 
899 лв.
LENOVO Tab P11 Plus LTE Voice Helio G90T
 
999 лв.
LENOVO Tab P11 5G Voice Snapdragon 750G
 
1499 лв.
LENOVO YOGA Tab 13 Snapdragon 870 3.2GHz

Таблети Lenovo

Китайската компания Леново едва ли се нуждае от подробно представяне. Тя е известна по целия свят с производството на смартфони, лаптопи и таблети. Последните се ползват изключително много в наши дни не само в страната, но и по целия свят. Таблети Lenovo могат да се купят и от нашия сайт, защото ние предлагаме много от най-добрите модели на компанията. С цел клиентите да получат по-добра и точна информация, ние предоставяме подробно описание на техническите характеристики на продуктите, а също така и информация за цената. По този начин потребителите могат да преценятдоколко покупката на даден таблет на Леново си заслужава. Китайският гигант Lenovo от дълго време е безспорен лидер в тази сфера наред с много от другите производители. Продуктите на компанията се характеризират с разнообразие по отношение на техническите характеристики, параметри и дори цветове. Ето защо клиентите несъмнено ще намерят най-добрата опция за себе си, която да отговря в пълна степен на собствените им вкусове.

Таблети Lenovo Idea Tab са едни от най-добрите предложения на компанията и едновременно с това се продават на сравнително ниски цени. Това обаче не ги прави неподходящи за потребителите. Тъй като много от тях прекарват времето си в чатене в социалните мрежи и правенето на снимки, тези таблети със сигурност биха им свършили чудесна работа. Но докато тези продукти на Леново струват евтино, то при други нещата са различни. Ние предлагаме и такива таблети, които са по-скъпи. Такъв е случаят с продуктите от серията ThinkPad, като при някои от тях цените достигат до 3593 лева. Разликата между тази серия и предишната е очевидна, но за сметка на това техническите характеристики са много по-добри при скъпите продукти. За всеки потребител нуждата от таблет се определя на базата на това за какво го използва. Ако на него се върши работа от служебен характер, то мощните параметри са особено важни.


Бисквитките ни помагат да подобрим нашите услуги. Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с използването на бисквитки. Вижте подробности

Съгласен съм