Зарядни за лаптоп

44 лв.
HP 65W Smart AC Adapter
45 лв.
Dell 65W Power Adapter Customer Kit
55 лв.
Lenovo 65W AC Adapter Yoga 2 Pro/Yoga 2 13 Flex 14/15 Flex 2 14/15 G50 G500 G510 G400
64 лв.
HP 90W Smart AC Adapter
66 лв.
Lenovo 45W Standard AC Adapter (USB Type-C) EU
68 лв.
Dell 65W Power Adapter Kit for Dell Laptops
100 лв.
Lenovo 65W Standard AC Adapter(USB Type-C) for X1 Carbon 5
104 лв.
Lenovo 65W USB-C DC Travel Adapter
137 лв.
Dell 180W Power Adapter Kit for Dell Laptops
 
458 лв.
Dell Dock WD19, 130W
 
588 лв.
Dell Dock WD19, 180W

Ние предлагаме зарядни за лаптоп, от които без съмнение имат нужда всички потребители. Освен това зарядното устройство е един от най-важните и значими аксесоари. То е известно и с друго име – адаптер – и се продава в изключително много разновидности. На пазара се предлагат и универсални зарядни устройства, които могат успешно да зареждат всеки модел лаптоп. Ние като истински професионалисти в областта на лаптопите и другите мобилни устройства, предлагаме на потребителите разнообразен и богат избор. При нас те могат да купят адаптер на различни цени и така да зареждат без никакви проблеми батерията на своя преносим компютър. В зависимост от вида на зарядното, то може да функционира за повече или по-кратко време преди да се повреди. Нашите продукти обаче са с доказано качество и надеждност, ето защо с покупката им клиентите си осигуряват надежден и много качествен аксесоар, без който не може да функционира нито един преносим компютър.

Устройствата за зареждане на лаптоп са аксесоар с огромно значение и на всяка цена трябва да функционират качествено. В противен случай няма да може да се осъществи зареждането на батерията, която е  постоянен източник на енергия. Независимо от факта, че много хора не държат постоянно батерията в преносимия компютър, повечето потребители все пак предпочитат този вариант. Така в случай на внезапно спиране на тока те няма да прекъснат текущата си работа. За да стане това обаче, тя трябва да е добре заредена. Постигането на добро зареждане се осъществява с подходящото за целта устройство. Ние предлагаме зарядни в големи количества, които са продукти на някои от най-добрите производители в световен мащаб. Необходимо е то да се съхранява добре, защото често се стига до изгубването му или до оставянето му на място, където  трудно се намира. Нашите зарядни за лаптоп могат да работят перфектно на много модели преносими компютри, защото са качествени и надеждни.


Бисквитките ни помагат да подобрим нашите услуги. Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с използването на бисквитки. Вижте подробности

Съгласен съм