NVIDIA разработва софтуер за стриймване на игри в реално време За никого не е тайна, че днес голям брой от потребителите си купуват лаптопи от типа геймърски, за да могат да играят игри навсякъде, където пожелаят. В тази връзка паралелно нараства известността на стрийминг услугите и сега тъкмо с една нова такава е свързана настоящата новина. Компанията, чието име винаги изниква в съзнанието на хората при споменаването на стриймване на игри, вече се похвали с разработката на софтуер от ново поколение. На първо време този проект позволява стриймването на игри с капацитет от 4К резолюция, но има и една още по-интересна подробност. Едновременно с това е възможно и споделянето на игрите в най-популярната онлайн видео платформа, чието име също като на компанията за стриймване едва ли има нужда да се споменава.

 

NVIDIA позволява стриймване на игри в реално време

 

 Персоналните компютри наред с таблетите и смартфоните ще бъдат сред джаджите, които напълно ще могат да използват опцията за стриймването на игри в реално време. Качването на клипове в мрежата не само ще бъде с висока резолюция, но и със забележителната скорост от 60 кадъра в секунда. 5.1 е количеството съраунд на аудио качеството, което поне към момента поддържат от компанията. Като имат шанса да споделят екраните си във видео платформата, геймърите намират още по-добър и качествен начин да се забавляват максимално през свободното време. Това е опция, свързана с показването на нашия прогрес на всички близки и приятели, които са почитатели на игрите и винаги ги разцъкват през свободното си време в опитите им да се усъвършенстват и да се развиват.

Мнения за NVIDIA разработва софтуер за стриймване на игри в реално време

Вашият коментар е добавен!
Моля попълнете всички полета


Коментари

Ти можеш да напишеш първия коментар :)


Бисквитките ни помагат да подобрим нашите услуги. Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с използването на бисквитки. Вижте подробности

Съгласен съм