Мултифункционални устройства на Xerox вече могат да превеждат документи

От производителя Xerox,  добавя към определени модели принтери интересни функционалности към някои от своите устройства, и тя е свързана с превода на документи. Ако имате мултифункционално устройство с ConnectKey възможности, можете да го използвате за превод на документи на 37 езика като само ги сканирате, а след това принтера ви ги разпечата преведения вариант. В случай, че не разполагате с такъв принтер, можете да използвате приложението Xerox Easy Translator, което има версии за iOS и Android и позволява заснемане на документа и получаване на превод за по-малко от минута.
Третият вариант е да използвате уеб портала на ЕasyTransator Service където можете да качите документ в различни формати и да ги преведете. Услугата е безплатна за 30 страници в рамките на първите 30 дни след регистрацията, независимо кой вариант ще използвате. След тестовия период машинните преводи струват 10 долара за 10 страници, а ако все пак искате да се възползвате от превод от истински човек, Xerox са предвидили и такъв вариант, но той ще ви струва поне 10 цента на дума.
 

Мнения за Мултифункционални устройства на Xerox вече могат да превеждат документи

Вашият коментар е добавен!
Моля попълнете всички полета


Коментари

Ти можеш да напишеш първия коментар :)


Бисквитките ни помагат да подобрим нашите услуги. Разглеждайки съдържанието на сайта, вие се съгласявате и с използването на бисквитки. Вижте подробности

Съгласен съм